The best Side of نیلینگ
The best Side of نیلینگ
Blog Article
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
برای مثال کنترل کفایت تعداد زهکش های به کار رفته در پیش بارگذاری
بطور کلی از روش های زیر به طور مجزا و یا به صورت تلفیقی می توان جهت پایدارسازی گودها استفاده نمود :
همانگونه که استفاده از تری دی پانل در صنعت ساختمانسازی میتواند مزیتها و معایب متعددی داشته باشد، استفاده از نیلینگ نیز میتواند در مقایسه با روشهایی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان خرپایی و … از مزیتها و ایرادات مختلفی برخوردار خواهد بود. از مهمترین مزیتهای این روش میتوان به نیاز به مصالح کم، سرعت اجرای بالا، هزینه کم، نیاز به فضای کم، امکان تغییر شیب راحت و رفع برخورد گمانهها، افزایش عملکرد و بهبود مشخصات مکانیکی خاک توسط تزریق دوغاب و … اشاره کرد.
روش نیلینگ بهعنوان یک تکنیک پیشرفته و گسترده، در بسیاری از حوزهها برای اهداف متعدد مورد استفاده قرار میگیرد.
برای این مهم در این مقاله کاربردی به اختصار به بررسی هزینه اجرای پایدارسازی گود به روش نیلینگ و نکات نیلینگ چیست اجرایی و کارگاهی و مدیریتی پرداخته ایم.
نیلینگ یک روش فعال برای پایدارسازی خاک است که در صورت حرکت خاک و ایجاد نیرو در نیلها از ریزش خاک جلوگیری میکند.
تاثیر خاکبرداری مرحله به مرحله بر روی مکانیزم رفتاری سیستم نیلینگ
از روش نیلینگ میتوان در محدوده وسیعی از خاکها استفاده کرد. اجرای این روش در خاکهایی که شرایط مطلوبی دارند میتواند موجب سهولت اجرای کار و اقتصادی بودن آن شود.
اصول اجرای روش مهارگذاری یا انکراژ مشابهت های فراوانی با روش نیلینگ (میخکوبی) دارد. تفاوت اصلی در اعمال نیروی پس تنیدگی برای المان تسلیح می باشد. گام های اجرایی مشابه روش میخکوبی و شامل خاکبرداری مقطعی، حفاری گمانه ها، نصب میلگرد تسلیح، تزریق دوغاب سیمان (در بخشی از طول گمانه)، بتن پاشی و نصب صفحه سر نیل و مهره می باشند.
در پای این دیواره، یک سکو یا سطح افقی وجود دارد که باید عرض آن به اندازه کافی و به گونهای که دستگاه حفاری بتواند روی آن قرار گیرد.
انعطاف پذيري بالای سیستم میخ کوبی موجب برقراري رفتار مناسب در صورت بروز نشست هاي بزرگ کلي و يا نسبي مي گردد.
یک سر این شلنگها از چاه بیرون است تا مثل ناودان، آب را به سمت بیرون هدایت کند. این تکنیک با ایجاد یک سیستم زهکشی مؤثر، تأثیرگذاری بیشتری در کنترل جریان آب و حفظ پایداری ساختار دیواره گود دارد.
پارامترهای ژئوتکنیکی لایههای تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،